顯示圖片
資深都試過被幾名大隻警員要求全裸搜身, 打算羞辱
要求除衫, 除褲, 除底褲, 進行羞辱

可惜, 當除底底之後, 各人都 , 再望下自己條條... 就非常自俾...

收皮啦
Good3Bad02019/08/23, 9:30:45 晚上
本貼文共有 12 個回覆
願赤裸相對時 能夠不傷你
#2019/08/23, 11:52:15 晚上
強烈要求資深係警總繞圈祼跑! 差辱所有差佬!
#2019/08/24, 12:01:58 凌晨

洗唔洗叫埋 " 屌你...含撚啦...仆街警...."
#2019/08/24, 1:39:09 凌晨

errrrrrr.....................你可以大叫「出嚟格劍啦! 仆街!」
#2019/08/24, 3:41:32 凌晨

errrrrrr.....................你可以大叫「出嚟格劍啦! 仆街!」

你可以食偉哥....但你都會輸俾我
#2019/08/24, 11:17:39 上午

你要大喊:師父…救我呀!
#2019/08/24, 11:49:17 中午

資深師父藏有攻擊性武器被捕
#2019/08/25, 7:04:54 晚上
收肉鵝??
#2019/08/26, 3:26:08 下午
收皮啦
#2019/09/18, 1:44:00 下午

資深師父藏有攻擊性武器被捕

牙籤都算攻擊性武器?
#2019/09/18, 2:16:36 下午
下一頁
本貼文共有 12 個回覆
回覆吹水臺