顯示圖片
pixel 3A 只會為 pixel 3 刺激銷量
依家上網ebay/swappa睇9成新2手pixel3 都只跌到400USD左右, 買你閹割版 pixel 3A就其
Good0Bad02019/05/15, 1:49:53 下午
本貼文共有 7 個回覆
新機同二手點都有啲唔同
而且仲多個3.5 HEADPHONE JACK
#2019/05/15, 2:06:19 下午
無行貨...
#2019/05/15, 5:31:59 下午
新機同二手點都有啲唔同

用過blue tooth無條線扯住不回頭, 依家喺屋企插hifi先用有線靚headset
#2019/05/16, 3:40:31 凌晨
新機同二手點都有啲唔同

用過blue tooth無條線扯住不回頭, 依家喺屋企插hifi先用有線靚headset

屋企都用blue tooth;有3.5 HEADPHONE JACK都唔介意,不過個差價真係唔吸引
#2019/05/16, 4:14:25 凌晨
新機同二手點都有啲唔同

今日先接咗部 pixel 3 64GB, 新嘅一樣無刮花痕跡, 條女無用過乜滯轉返iphone只求賤賣套現, 400 USD好過買3a
#2019/05/16, 7:06:34 早上
新機同二手點都有啲唔同

屋企都用blue tooth;有3.5 HEADPHONE JACK都唔介意,不過個差價真係唔吸引

blue tooth 始終唔夠有線聲靚,只會出街或者做gym無辦法先用
#2019/05/16, 7:07:58 早上
新機同二手點都有啲唔同

試過幾隻貴價TRUE WIRELESS
係得sennheiser隻MOMEMTUM叫做好少少
同我隻ATH-IM02仲差好遠
而且又會干擾駁唔到
#2019/05/16, 9:45:27 上午
本貼文共有 7 個回覆
回覆電話臺