顯示圖片
[我要投訴]Admin你做乜移除我api權限!
話咗之前好忙唔得閒做個app咯!你竟然咁對我?!?!?
Good0Bad22019/02/06, 9:45:14 上午
本貼文共有 9 個回覆
我諗唔關事,應係個 USER API key 轉咗 (關個個流動裝置管理入應用程式授權個到 );我都要自已撞返個 ID 出來
總之屌鳩 ADMIN
#2019/02/06, 10:24:10 上午
我諗唔關事,應係個 USER API key 轉咗 (關個個流動裝置管理入應用程式授權個到 );我都要自已撞返個 ID 出來
總之屌鳩 ADMIN

教我點撞,唔該. 唔方便就PM我詳細
#2019/02/06, 11:15:27 上午
PM
#2019/02/06, 11:50:19 中午
有pm架咩?
#2019/02/06, 12:25:08 中午
總之屌鳩 ADMIN

你知唔知你自已個 API KEY 先,唔知就有得撞返個 USER API KEY
#2019/02/06, 12:54:58 下午
總之屌鳩 ADMIN

你知唔知你自已個 API KEY 先,唔知就[#e01d23][/#e01d23]得撞返個 USER API KEY
#2019/02/06, 1:00:03 下午
#2019/02/06, 2:59:05 下午
Admin幾時回應我?
#2019/02/13, 1:39:57 下午
總之屌鳩 ADMIN

你知唔知你自已個 API KEY 先,唔知就有得撞返個 USER API KEY

講點撞,請
#2019/02/13, 2:01:21 下午
本貼文共有 9 個回覆
回覆站務臺